person_pin Beschrijving

Hoi ik ben een transseksueel of een shemale hoe je ook maar wilt noemen. Ik ben zeer vrouwelijk maar heb een pik waar ik graag mannen mee neuk. Soms zelfs een vrouw maar dan wel wanneer de man van haar er bij aanwezig is en toekijkt en meedoet. Het geilste vind ik om een man te neuken terwijl zijn vrouw of vriendin toekijkt. Maar zulke stellen zijn erg moeilijk om te vinden. Ik ben geen hoer dus kom niet aan met voorstellen om te betalen. Neem maar een keertje een flesje parfum mee of neem mij uit eten als je wilt. Het gaat mij voornamelijk om de seks en ben ook in voor feestjes met transseksuele vriendinnen van mij of met meerdere mannen. De foto's bij mijn account zijn gemaakt door een professionele fotograaf aangezien ik ook iemand zoek die een professionele pornofilm met mij wil gaan maken. Kortom seks is mijn leven en wil dat ook nog heel lang zo houden.

Is op zoek naar

Heeft geen voorkeuren opgegeven

8Bennyalright's profiel

Gebruikersnaam: 8Bennyalright
Leeftijd:44
Land:Nederland
Provincie:Zuid-Holland
Geslacht:Shemale
Sexualiteit:Bisexueel
Relatie:Single
Haarkleur:Brunette
Oogkleur:Bruin
Lengte:176 cm
Gewicht:74 Kg
Geschoren:Ja
Roker:Nee

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Rollenspel
Romantisch
Sex speeltjes
Aftrekken
MILF
Lingerie
Kostuum
Buiten
Anaal
Deepthroat
Lichte bondage
Onderdanige
Vreemdgaan
Dikke tieten

Leden nu ook in de chat te benaderen

whiteformee uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
whiteformee
Hoi! Ik ben al een tijdje op zoek naar een man die 1 of 2 keer per week wil verwennen. Ik wil echt leuke en wilde seks hebben en me in mijn kont zuigen. Het liefst van achteren en als je me goed hebt geneukt, kun je het ook in mijn ster stoppen en zo...
Noordwijk aan ZeeNoordwijk aan Z..., Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
neemmijnlulll uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
neemmijnlulll
Aandacht kan ik geen genoeg van krijgen. Ik ben er dol op en vind het maar wat fijn om het te krijgen. Mijn vriend geeft het steeds minder en dat is best wel heel erg balen kan ik jou vertellen. Maar voor elk probleem is een oplossing en daarom gewoo...
GentGent, Oost-Vlaanderenlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
Bountylove uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
Bountylove
Lekker he, ik ben best wel een hete dame, en dat merk je ook wel als ik lekker bezig ben. Heel veel standjes hebben mijn voorkeur, maar ik sta ook open voor de jouwe, wat vind jij echt niet fijn, en waar word jij graag wakker voor gemaakt?
CastricumCastricum, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
Superhardelull uit Vlaams-Brabant,Belgieradio_button_checked
Superhardelull
Ik weet zeker dat als je hierin geïnteresseerd bent er een wereld voor je open gaat als je er eenmaal aan begonnen bent. Misschien kunnen we het gaan proberen? Dan hebben we het in ieder geprobeerd.
ZoutleeuwZoutleeuw, Vlaams-Brabantlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
Jayrissa uit Vlaams-Brabant,Belgieradio_button_checked
Jayrissa
Ik ben zeer geïnteresseerd in een man die vol met verrassingen zit. Als jij mij van mijn sokken kan blazen, dan blaas ik heel ergens anders op, en wat zou dat dan zijn, nu word jij wel nieuwsgierig zeker, of niet?
OverijseOverijse, Vlaams-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Hetero