person_pin Beschrijving

Ik ben de manvrouw waar je altijd op zoek naar was! Nietwaar? Ik ben knap, vrouwelijk, geil, kinky, lief, ondeugend en wat ook belangrijk is wil ik geen geld voor sex. Ik heb mijn advertentie hier geplaatst om jou te vinden en om sex met jou te hebben! Vind je het leuk om met zo'n leuke manvrouwtje af te spreken? Ik weet niet hoe onze date afloopt en ik sluit niks af maar ik ben voor alles in en alles is mogelijk. Ik ben erg vrouwelijk en ik voel me niks anders dan een vrouw. Ik hoop dat je het snapt en mij op de juiste manier behandelt. Ok, ik ben zeer nieuwsgierig naar jou. Hopelijk tot snel!

Is op zoek naar

18-25, 26-35

Uwantitall's profiel

Gebruikersnaam: Uwantitall
Leeftijd:32
Land:Nederland
Provincie:Zeeland
Geslacht:Shemale
Haarkleur:Donker
Oogkleur:Bruin
Lengte:177 cm
Gewicht:64 Kg
Geschoren:Ja

Tags

Pijpen
Oraal
Aftrekken
Anaal

Leden nu ook in de chat te benaderen

BigtitsEsmee uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
BigtitsEsmee
Ik zoek graag mijn grenzen op en ga er vaak toch ook overheen. Ik heb genoeg ervaring om te weten wat kan en niet kan en sta geheel open voor een geile ontmoeting met een man. Wil je enkel kijken, sorry dan hoef je niet te reageren. Ik wil echte acti...
ArnemuidenArnemuiden, Zeelandlocation_on
Shemale | 30
hardefuckk uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
hardefuckk
Je kan romantisch zijn maar ook zeker een doorzetter met neuken. Een shemale een goed gevoel geven en haar laten genieten van alles wat je maar bedenken kan dat doe je graag. Ben je van de zachte maar ook wel van de hardere aanpak?
Sint-NiklaasSint-Niklaas, Oost-Vlaanderenlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
Angieline uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
Angieline
Hoi ik vraag mij al zolang af wanneer ik nu eindelijk eens de man van mijn leven ga vinden. hij moet toch ergens te vinden zijn lijkt mij. Hoe zit dat bij jou, ben jij ook net als mij op zoek naar ware liefde en lekkere seks?
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
GeileMaud uit Zeeland,Nederlandradio_button_checked
GeileMaud
Dit is je grote kans om eens seks te hebben met een shemale, en wie laat nou deze kans schieten? Geloof mij, je wil hierna niets anders meer. Ik ben een ervaren shemale die jou een avond geeft die je nooit meer zult vergeten. Als je uit de omgeving k...
's-Gravenpolder's-Gravenpolder, Zeelandlocation_on
Shemale | 30
NolaBaker uit Flevoland,Nederlandradio_button_checked
NolaBaker
Ben jij ruimdenkend en schrik je niet terug van een avontuurtje met een vrouw die een verrassing in haar slipje bewaard? Zou je zelf hard geneukt willen worden en sperma willen proeven? Stuur me een bericht.
LelystadLelystad, Flevolandlocation_on
Shemale | 33