person_pin Beschrijving

Eigenlijk vind ik het helemaal niet zo leuk om iets over mezelf te schrijven, ik lees liever de reacties als ik die tenminste krijg. Ik ben een jonge maar ervaren shemale, ik hou van uiteten, een avondje stappen, maar ook van een avondje gezellig thuis met een hapje en een drankje. Ik kom netjes en verzorgd over, maar in de slaapkamer ben ik een beetje hoerig en draag ik graag ordinaire lingerie die weinig te wensen overlaten, en vind ik het geil om wat speeltjes te gebruiken. Ik val op mannen die er keurig uitzien, maar die in de slaapkamer helemaal los durven te gaan, zonder remmingen en zonder schaamte. Ik weet niet of ik hier zo'n man zal vinden, maar hoop doet leven, het zou natuurlijk te gek zijn. Ik ontmaag mannen en jongens heel graag!

Is op zoek naar

18-25, 26-35

BlondCutie's profiel

Gebruikersnaam: BlondCutie
Leeftijd:30
Land:Nederland
Provincie:Noord-Brabant
Geslacht:Shemale
Haarkleur:Blond
Oogkleur:Bruin
Lengte:174 cm
Gewicht:63 Kg
Geschoren:Getrimt

Tags

Pijpen
Oraal
Aftrekken
Anaal

Leden nu ook in de chat te benaderen

Roos28 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Roos28
Dingen tegen je zin in doen dat wil ik sowieso niet dus we gaan enkel maar dingen doen die heel erg geil zijn. Zie je dat wel zitten? Dan wil ik je wel een keertje neuken en ik zou het geil vinden als jij mij dan ook neukt.
ScheveningenScheveningen, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 26
SecretAngel uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
SecretAngel
Altijd al eens wat in jouw kontje willen hebben, dan zit jij goed bij mij.
HeemskerkHeemskerk, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 32
Dorpslet uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
Dorpslet
Ik hoop dat ik via deze weg wel iemand kan vinden die bij me past, zodat we samen een leuke tijd kunnen hebben. Ik weet niet zo goed wat ik over mezelf kwijt wil, ik denk dat dat beter in het gesprek kan, en niet hier op mijn profiel
MelleMelle, Oost-Vlaanderenlocation_on
Shemale | 29
sheandfe uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
sheandfe
Heb jij ook altijd wel energie over voor een lekker spannend onderonsje, ik hoop van wel want ik verlang er zo naar. Heb je genoeg dingen te doen om er echt wel wat lekkers van te maken? Doe dat dan en gooi je laatste beetje energie er uit.
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
Idastout004 uit West-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
Idastout004
Lekker ruimdenkend, geil, heet en vooral niet te stoppen. Wanneer jij een doel voor ogen hebt dan ga jij daar vol voor. Jij weet een vrouw goed te bespelen en wie weet vind ik hier wel een man die ruimdenkend genoeg is. Wil je weten voor wat, spreek ...
WingeneWingene, West-Vlaanderenlocation_on
Shemale | 31 | Hetero