person_pin Beschrijving

Hallo lekkertjes. Heb je wel eens een shemale met klasse gezien en meegemaakt? Ik zal je vertellen, ik ben er 1, dus zoek maar niet verder. Hier ben ik! Ik heb zin in lekkere spelletjes, en een rollenspel vind ik ook wel geil. Wie begint er? Hihi. Niks moet, alles mag. Ik woon in een ruime appartement en daar kan ik jou ontvangen. Je mag ook blijven slapen als je wilt, er is genoeg ruimte.

Is op zoek naar

18-25, 26-35, 36-54

TgirlAnisha's profiel

Gebruikersnaam: TgirlAnisha
Leeftijd:35
Land:Nederland
Provincie:Limburg
Geslacht:Shemale
Geschoren:Ja

Tags

Massage
Pijpen
Oraal
Rollenspel
Sex speeltjes
Aftrekken
Lingerie
Kostuum
Buiten
Anaal
Deepthroat

Leden nu ook in de chat te benaderen

regelaar uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
regelaar
Een leuke, gezellige man die zeker wel van gezelligheid houdt. Een man die het anderen graag naar de zin maakt en vast mij ook wel. Hoe je dat denkt te doen dat weet ik nog niet, maar ik zou zeggen leef je uit en maak er wat van.
HelmondHelmond, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel
bestfeeling uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
bestfeeling
Per toeval hier op terecht gekomen en wat ik zo zie dat bevalt me wel. Het doet ook wel wat met me. Allemaal van die stoute mannen die volgens mij over het algemeen maar 1 doel voor ogen hebben. Ik vraag me af wie gaat mij als doel hebben?
TilburgTilburg, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 28 | Bisexueel
blackker uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
blackker
Genieten van het leven dat doe ik zoveel als maar kan en zeker op verschillende manieren. Ook al heb ik soms wel eens een baaldag net zoals ieder ander. Nog steeds probeer ik er wat van te maken. Bij de pakken neer gaan zitten en wat gaan balen dat s...
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Shemale | 30 | Bisexueel
Ghelene uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
Ghelene
Zin in seks, dat heb ik altijd wel, maar dat is nog niet zo heel makkelijk om iemand te vinden die ook van hetzelfde houd. Ben jij iemand die lekker boven op wil, kom jij dan lekker op mijn pik zitten, of wil jij er lekker op gaan zuigen?
GeelGeel, Antwerpenlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
spannendmetmij uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
spannendmetmij
Dat is toch een super geil idee? Nu maakt het mij niet uit of het een man is met ervaring of een man die er nog niks van heeft mee gemaakt. Het gaat mij om de spanning en de dingen die we gaan doen.
DuivenDuiven, Gelderlandlocation_on
Shemale | 44