person_pin Beschrijving

Geen preuts mannetje maar een tikkeltje verlegen vind ik wel schattig. Ervaring hoef je niet te hebben, dat vind ik niet zo belangrijk. Net zoals je leeftijd of de kleur van je haar, dat boeit me ook niet. Als je maar houdt van seks, niet van die gekke dingen of sm, wel lekkere seks die smaakt naar meer.

Is op zoek naar

18-25, 26-35, 36-54, 55+

Tabithawoman's profiel

Gebruikersnaam: Tabithawoman
Leeftijd:34
Land:Nederland
Provincie:Friesland
Geslacht:Shemale
Haarkleur:Brunette
Oogkleur:Bruin

Tags

Pijpen
Oraal
Aftrekken
Anaal

Leden nu ook in de chat te benaderen

TryMeOut uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
TryMeOut
Je bent misschien wel 100% hetero maar toch nieuwsgierig naar mij. Dat maakt het voor mij alleen maar spannender om je te verleiden. De vraag is, durf jij over "jouw grens" te gaan en contact met mij te zoeken/leggen?
GeldermalsenGeldermalsen, Gelderlandlocation_on
Shemale | 28
diana-24 uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
diana-24
Ik ben Diana en zou het leuk vinden als ik hier een leuke man, vrouw, stel of shemale zou vinden die met mij wilde hete avonden/nachten wil beleven, ga ik snel een spannend berichtje horen?
SimpelveldSimpelveld, Limburglocation_on
Shemale | 29
shetattoe uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
shetattoe
Met mijn lekkere pik lig ik hier te spelen, ik heb hem nu in mijn hand. Ik heb een fantasie over een man en mij, ik wil gewoon weten waar jij nu aan denkt, zoek jij een lekkere stijve pik die waarover je altijd gedroomd hebt om eens mee te spelen dan...
RoosendaalRoosendaal, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 35 | Bisexueel
Nixa uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Nixa
Ik heb zo eens van alles bekeken hier, en ik moet zeggen dat er veel mooie meiden zijn, nu maak ik vast geen kans, maar toch probeer ik het maar gewoon, want je weet het maar nooit. Ik ben op zoek naar een man die gewoon zichzelf is, en niet zo schri...
WoerdenWoerden, Utrechtlocation_on
Shemale | 35 | Hetero
Geile Donna uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
Geile Donna
Hallo, hier is ze dan, ik ben die geile Donna met haar heerlijke pik. Heel veel ervaring heb ik niet, en dat zou ik graag wel willen, mag ik vragen hoeveel ervaring jij hebt, en heb jij het al eens eerder mogen doen met een shemale?
AalstAalst, Oost-Vlaanderenlocation_on
Shemale | 28 | Hetero