person_pin Beschrijving

Hey lekkere mannen, ik ben Mirella, ik ben 24 jr en ben op zoek naar een man die wel van een pik houd.Ik zoek eigenlijk een man die zich niet schaamt om wie ik ben.Ik heb al eerder een relatie gehad maar toen wilde hij absoluut niet dat zijn familie wist dat ik een pik had.Dus ik moest mij eigenlijk anders voor doen dan wie ik ben. Dat wil ik niet meer.Dus heb jij om maar zo te zeggen schijt aan de wereld, ben jij net zo gek als ik En ben jij wel in voor een relatie met een shemale stuur mij dan even een berichtje.

Is op zoek naar

18-25, 26-35

Mirella-She's profiel

Gebruikersnaam: Mirella-She
Leeftijd:29
Land:Nederland
Provincie:Flevoland
Geslacht:Shemale
Haarkleur:Brunette
Oogkleur:Bruin
Geschoren:Ja

Tags

Pijpen
Oraal
Aftrekken
Anaal

Leden nu ook in de chat te benaderen

Dianna33 uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Dianna33
hey boys en girls mijn naam is Dianna en zoek een lekkere boy en/of girl voor een hete nacht, zonder met bij bedoelingen, dus wil je een keer lekker genomen worden door mij? laat dan snel een reactie achter!
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 39 | Bisexueel
SexyVanny uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
SexyVanny
Wat denk je ervan, een vrouw met alle lekkers, heerlijke tieten en nog een lekkere pik waar jij je gang lekker mee kunt gaan? Hopelijk heb je voor mij ook genoeg heerlijks om mee te spelen!
Oud-LoosdrechtOud-Loosdrecht, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 40
Seksliefhebster uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
Seksliefhebster
Ik wil graag een andere heerlijke ervaring beleven van daar dat ik hier aan gemeld staat. mijn partner weet niets van dus wil het wel graag zo houden
BeverenBeveren, Oost-Vlaanderenlocation_on
Shemale | 30 | Homo
chocobruinn uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
chocobruinn
Eindelijk durf ik me bloot te geven, ik heb een lange tijd mezelf weg willen stoppen, maar dat beviel ook helemaal niet, ben jij lief, spontaan en heb je respect voor mij dan zou ik graag een spannende gesprek met je willen starten.
OssOss, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
Ik-heet uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
Ik-heet
Heb jij al enige verwachtingen of zie je net zoals mij wel wat er op je pad komt? Wil je er een leuke en lekkere tijd van maken, heerlijk genieten en elkaar wat opjutten op een ondeugende manier? Ik zeg er zeker geen nee tegen.
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel