person_pin Beschrijving

Sporten doe ik graag en heel veel. Als ik niet sport wordt ik doodongelukkig. Het houd me scherp en fit en ik kan dan lekker van mijn lijf houden. Soms zit het me tegen en eet ik een hele week van alles wat ik tegenkom en dat maakt me dan ook weer ongelukkig. Houd gij ook zo van sporten, bent gijdie sportieve man die ik hier zoek? Laten we beginnen met een berichtje?

Is op zoek naar

18-25, 26-35

ShirivaGeil's profiel

Gebruikersnaam: ShirivaGeil
Leeftijd:33
Land:Belgie
Provincie:West-Vlaanderen
Geslacht:Shemale
Haarkleur:Donker
Oogkleur:Bruin
Lengte:171 cm
Gewicht:64 Kg

Tags

Pijpen
Oraal
Aftrekken
Anaal

Leden nu ook in de chat te benaderen

uckmeee uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
uckmeee
Hoi! Mijn naam is Gaynor, ik kom meteen ter zake. De reden dat ik vrijgezel ben, is dat ik vrij wil zijn voor de situatie dat ik kan beslissen wat ik wel en niet wil doen. Dus ik ben op zoek naar seks! Geniet er gewoon van en dan zien we wel. Uiteraa...
VaalsVaals, Limburglocation_on
Shemale | 31 | Bisexueel
PinkGirl uit Brussels Hoofdstedelijk Gewest,Belgieradio_button_checked
PinkGirl
Hallo lieverd ik wil graag een avontuurlijke avontuur beleven. Voel u vrij om mij van alles te vragen wat je dus wilt hebben of weten over mij.
BrusselBrussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewestlocation_on
Shemale | 31 | Homo
howmeee uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
howmeee
Hallo! Mijn naam is Faith, 24 jaar oud. Ik ben al een tijdje vrijgezel, en dan mis je gewoon dingen met iemand. Ik heb een eigen bedrijf en zoek een man die leuke dingen wil doen maar niet uit de hand wil lopen? Zoek je hetzelfde als ik wil?
EnschedeEnschede, Overijssellocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
Ghelene uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
Ghelene
Zin in seks, dat heb ik altijd wel, maar dat is nog niet zo heel makkelijk om iemand te vinden die ook van hetzelfde houd. Ben jij iemand die lekker boven op wil, kom jij dan lekker op mijn pik zitten, of wil jij er lekker op gaan zuigen?
GeelGeel, Antwerpenlocation_on
Shemale | 31 | Hetero
Tyana uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
Tyana
Ik ben misschien nog wat jong, maar ik heb wel al wat ervaring op gedaan op verschillende gebieden, ik vind het heerlijk zowel binnen als buiten de kamer. Ik ben altijd wel op zoek naar een spannend avontuur en leuke en fijne en geile momenten met ie...
RotterdamRotterdam, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 28