person_pin Beschrijving

Als ik naar films kijk val ik altijd op de Cowboys in zo'n film. Ik ben dus denk ik op zoek naar een stoere vent, die altijd voor me opkomt en me redt. Zal het altijd een droom blijven of bestaan zulke mannen dan echt?

Is op zoek naar

18-25, 26-35

CowTran's profiel

Gebruikersnaam: CowTran
Leeftijd:34
Land:Belgie
Provincie:Oost-Vlaanderen
Geslacht:Shemale
Haarkleur:Blond
Lengte:174 cm
Gewicht:63 Kg

Tags

Pijpen
Oraal
Aftrekken
Anaal

Leden nu ook in de chat te benaderen

Sandy25 uit Friesland,Nederlandradio_button_checked
Sandy25
Voor de tieten moet je helaas niet bij me aankloppen. Hoop ze volgend jaar flink te vergroten. Echter een lekkere goeie pik heb ik wel te bieden. Kan er wel omheen lullen maar zoek gewoon iemand die ik mag nemen..
BuitenpostBuitenpost, Frieslandlocation_on
Shemale | 31
Sjania uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
Sjania
Hoi daar, ik heb misschien wel een hele gekke vraag, ik vroeg mij af, hou jij van spanking? Dan moet je mij zeker snel aanspreken. Ik ben er gek op en ik wil dan ook niets liever dan dat jij mij op mijn billen slaat terwijl je mij hard anaal neemt. W...
AntwerpenAntwerpen, Antwerpenlocation_on
Shemale | 29 | Hetero
LoverDanielle uit Gelderland,Nederlandradio_button_checked
LoverDanielle
Jij hebt ervaring met hetzelfde geslacht en voorziet daar dan zeker geen problemen in. Je hoeft ook geen ervaring te hebben en alleen maar nieuwsgierig te zijn. Dan is het ook geen probleem.
MaasbommelMaasbommel, Gelderlandlocation_on
Shemale | 25
JuwelEsther uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
JuwelEsther
Jij bent een man die ook niet echt van vluggertjes houdt en dan ook langdurige sex zou willen hebben. Lekker met zijn tweeen diverse dingen gaan doen. Jij bent net als mij ook intiem geschoren zodat we geen last hebben van haartjes.
HillegomHillegom, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 34
Lekkerpikkie28 uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
Lekkerpikkie28
Ik ben een shemale laat ik dat maar meteen zeggen want misschien kon je dat niet goed zien. Een vriend heb ik niet maar wel zin in seks met een lekkere man. Zijn er hier mannen die wel seks zouden willen hebben met een shemale? I hope so! Laat het me...
AssenAssen, Drenthelocation_on
Shemale | 34