person_pin Beschrijving

Ik zoek een man die wat groter is geschapen, het is geen must. iemand die mij aankan, rustig en hardhandig. Mijn vorige relatie was niet lekker en ik heb het daarom uitgemaakt, Want zeg nou zelf geen goede sex is toch geen goede relatie. Ik wil nu eerst goed sex hebben voordat ik verder ga met iemand. Dus eerst solliciteren voordat ge aangenomen wordt haha. Bewijs ge zelf maar, stuur een bericht...

Is op zoek naar

18-25, 26-35, 36-54

Manonneke's profiel

radio_button_checked
Gebruikersnaam: Manonneke
Leeftijd:34
Land:Belgie
Provincie:Oost-Vlaanderen
Geslacht:Shemale
Haarkleur:Donker
Lengte:176 cm
Gewicht:64 Kg

Tags

Pijpen
Oraal
Aftrekken
Anaal

Leden nu ook in de chat te benaderen

gedragje3 uit Noord-Holland,Nederlandradio_button_checked
gedragje3
Mijn lul dat is gewoon te lekker om van af te blijven. Ik doe dat dan ook niet en pak hem maar wat graag lekker aan. Even een vinger erop smeren en af likken maar. Ik ben gewoon verliefd op mijn lul en weet zeker dat jij dat ook gaat zijn.
AlkmaarAlkmaar, Noord-Hollandlocation_on
Shemale | 38 | Bisexueel
droomshemalee uit Limburg,Nederlandradio_button_checked
droomshemalee
Weet jij waar je naar op zoek bent en weet je ook hoe en waar dat te vinden dan? Je hebt echt wel wat te vertellen en ook echt wel een shemale iets te bieden. Geen idee wat jij mij hier te bieden hebt, maar daar kom ik vanzelf wel achter.
WeertWeert, Limburglocation_on
Shemale | 36 | Bisexueel
testtesterje uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
testtesterje
Waar te beginnen, je bent gewoon geil, heet en hebt wel gereedschap dat graag aan het werk wordt gezet. Jou kan het niet snel heet genoeg en genieten dat doe je toch vast wel met volle overgave? Ik kan er nu al geen genoeg meer van krijgen, het idee ...
EvergemEvergem, Oost-Vlaanderenlocation_on
Shemale | 34 | Bisexueel
jurkroodd uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
jurkroodd
Ik ben een dominante persoon en wil graag de touwtjes in handen hebben, maar als jij me een geil voorstel doet gaan we dat snel samen beter kunnen bespreken, alleen reageren als je ook serieus bent!
ZwolleZwolle, Overijssellocation_on
Shemale | 21 | Bisexueel
Kachere uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
Kachere
Een relatie met een vrouw is waar ik voor kies, maar seks met een hele geile lekker man vind ik ook mega fijn. Als jij in bent voor hele vieze spelletjes met een shemale, dan moet jij me snel een berichtje sturen.
HengeloHengelo, Overijssellocation_on
Shemale | 29 | Bisexueel