person_pin Beschrijving

Nu ben ik 2 jaartjes single en heb genoten van de nieuwe vrijheid. Als het weer mee zit, een gezellig terrasje pakken op een boulevard of gewoon direct door naar het strand. Lekker stappen met m'n vriendinnen zoals een bioscoop of leuk cafe. Er zijn ook andere dingen die ik nog zou willen doen, maar dat wil ik het liefst samen met een man.

Is op zoek naar

18-25, 26-35

Twisting's profiel

Gebruikersnaam: Twisting
Leeftijd:31
Land:Belgie
Provincie:Limburg
Geslacht:Shemale
Haarkleur:Donker
Oogkleur:Bruin
Lengte:168 cm
Gewicht:63 Kg

Tags

Pijpen
Oraal
Aftrekken
Anaal

Leden nu ook in de chat te benaderen

rondlangee uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
rondlangee
Leuk, gezellig en op zoek naar een nieuw avontuur. Het leven daar geniet je met volle teugen van. Net zoals mij heb je niet veel nodig om gelukkig te zijn. Een goed gesprek en een uitdaging is al een goed begin.
AmersfoortAmersfoort, Utrechtlocation_on
Shemale | 40 | Bisexueel
heteheet uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
heteheet
Hoi, ik ben een volle geile shemale met heerlijke rondingen, wij kunnen elkaar geile dingen vertellen, wil jij weten wat mijn stoutste droom is, als ik het vertel, vertel jij mij dan ook jouw droom?
TilburgTilburg, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel
Sexybabe uit Utrecht,Nederlandradio_button_checked
Sexybabe
Ik ben een jonge geile sexy dame met een lul. Ik hou van neuken en pijpen. Ik zoek een kerel voor sex en lol. Iemand tussen 20 en 45 met een lekkere stijve pik en sexy billen. Voor de juiste man wil ik heel ver gaan, en zal ik er alles aan doen om je...
BunschotenBunschoten, Utrechtlocation_on
Shemale | 31
Seksverslaafd27 uit Limburg,Belgieradio_button_checked
Seksverslaafd27
Waarom zou ik mij moeten schamen omdat ik verslaafd ben aan seks? Zo lang ik er nog van kan genieten, denk ik aan niets anders en gelukkig heb ik deze site gevonden! Ik zoek een mede seksverslaafde, waarmee ik hele nachten plezier aan kan beleven.
WijshagenWijshagen, Limburglocation_on
Shemale | 33
AnnaBarbie uit Overijssel,Nederlandradio_button_checked
AnnaBarbie
Ben je in voor een lekkere geile sekspartij of misschien voor een triootje? Dan zoeken wij elkaar. Ik ben geen preuts type, juist in voor alles en nog wat. Gaan we gewoon geil genieten? Wat mij betreft al heel snel.
SteenwijkSteenwijk, Overijssellocation_on
Shemale | 32 | Bisexueel