person_pin Beschrijving

Na een langere tijd gepest te zijn geweest heb ik veel last gehad van paniek aanvallen en angsten.. Ik verstopte mij overal en ging niet meer naar school toe.. Na 1 jaar vechten heb ik nu een hele leuke baan en ben ik volledig af van mijn paniek aanvallen en angsten! Ik durf alleen nog geen man aan te spreken en dus hoop ik via deze site wel iemand te vinden die met mij een toekomst wilt opbouwen..

Is op zoek naar

18-25, 26-35, 36-54

ChinaDoll's profiel

Gebruikersnaam: ChinaDoll
Leeftijd:31
Land:Belgie
Provincie:Antwerpen
Geslacht:Shemale
Haarkleur:Donker
Oogkleur:Bruin
Lengte:173 cm
Gewicht:61 Kg

Tags

Pijpen
Oraal
Aftrekken
Anaal

Leden nu ook in de chat te benaderen

lekkereborsjes967 uit Vlaams-Brabant,Belgieradio_button_checked
lekkereborsjes967
Seksen doe ik graag, heb nog lang niet alles gedaan maar wat ik gedaan heb was super lekker. Ik speel graag een rollenspel en daar is het nog niet zo heel veel van gekomen. In die rollenspellen gaat het er in mijn gedachten lekker wild aan toe maar n...
KraainemKraainem, Vlaams-Brabantlocation_on
Shemale | 28 | Hetero
LindaSuper uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
LindaSuper
Wil je een keer wat anders? Bijvoorbeeld een standje 69 waarbij we elkaars pik laten spuiten? of wil je mijn tieten masseren terwijl je me anaal neemt? Alles kan en alles mag hoor. Ik laat jouw dromen uitkomen!
MoerdijkMoerdijk, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 32
kleineLull uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
kleineLull
Een hele gewone man met een heel gewoon leven die zeker wel graag een shemale wat aandacht wil geven. Je weet wel hoe er wat leuks van te maken en weet ook wel de juiste dingen te zeggen. Ga jij zulke fijne dingen zeggen dat ik er van ga blozen?
GentGent, Oost-Vlaanderenlocation_on
Shemale | 39 | Bisexueel
DorinaShemale uit Noord-Brabant,Nederlandradio_button_checked
DorinaShemale
Je kunt niet alleen maar nemen, je moet ook geven. Ben jij het hier mee eens? Stuur me dan maar eens een geil berichtje! kus!
BredaBreda, Noord-Brabantlocation_on
Shemale | 29
SexbuddyCelina uit Drenthe,Nederlandradio_button_checked
SexbuddyCelina
Nou ik ben dus Celina, en ik ben eigenlijk altijd wel geil en ook altijd opzoek naar een heerlijke, lekkere, dikke pik. Ik hoef geen relatie, daar ben ik veel te druk voor en dat werkt gewoon niet echt bij mij, maar een lekkere vaste sexbuddy zou wel...
Nieuw-RodenNieuw-Roden, Drenthelocation_on
Shemale | 28