person_pin Beschrijving

k ben dan wel een trans maar ik voel mij op en top vrouw. Dit zal je ook wel merken als wij een date hebben. Ik kleed me als een vrouw en gedraag mij ook zo. Voor mij voelt het heerlijk om nog lekker met mijn piemel te kunnen spelen en daar zou ik dan ook niet zonder willen. Het is jammer dat ik mezelf niet in mijn anus kan neuken anders had ik dit waarschijnlijk wel gedaan. Op zich had ik in het begin helemaal niet zoveel met daten via het internet. Toen ik het een keer probeerde was ik wel helemaal om. Er blijken dus echt leuke mannen te zijn die echt geïnteresseerd zijn in goede sex. Ik zoek een man die met mij heerlijk komt spelen. We gaan elkaar verwennen. En misschien gaan we samen naar een parenclub. Dat is mijn droom.

Is op zoek naar

18-25, 26-35, 36-54

LoveParenclub's profiel

Gebruikersnaam: LoveParenclub
Leeftijd:35
Land:Nederland
Provincie:Limburg
Geslacht:Shemale
Haarkleur:Donker
Oogkleur:Bruin
Lengte:179 cm
Gewicht:64 Kg
Geschoren:Ja

Tags

Pijpen
Oraal
Rollenspel
Aftrekken
Anaal

Leden nu ook in de chat te benaderen

lulinjekontje uit Oost-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
lulinjekontje
Iemand die opschept over de aandacht van het andere geslacht is vaak juist helemaal niet aantrekkelijk en het is ook vreselijk doorzichtig. Het komt ook heel onzeker over, jeetje, probeer je jezelf te overtuigen ofzo?
OudenaardeOudenaarde, Oost-Vlaanderenlocation_on
Shemale | 37 | Bisexueel
Stacia uit West-Vlaanderen,Belgieradio_button_checked
Stacia
Oh mijn god, ik heb echt heel snel een man nodig. Want ik verveel mij echt rot iedere avond. kom jij mij gezelschap houden, we zouden dan samen gezellige spelletjes kunnen doen, en dan heb ik het niet over mens erger je niet, nee we hebben het dan ov...
DeerlijkDeerlijk, West-Vlaanderenlocation_on
Shemale | 32 | Hetero
hotpikie uit Zuid-Holland,Nederlandradio_button_checked
hotpikie
wil jij me vernederen en mijn meester zijn? ik zal alles doen wat je me vraagt, hoop snel iets van je te horen, of mag ik die wens niet hebben van jou meester?
NaaldwijkNaaldwijk, Zuid-Hollandlocation_on
Shemale | 27 | Bisexueel
To hot for you uit Antwerpen,Belgieradio_button_checked
To hot for you
Hoi, ik heb heel veel zin, en ik wil gewoon weer eens lekker uitbundig mijn zaad spuiten. Waar mag ik dat droppen bij jou, waar wil jij mijn zaad hebben, kun jij dat vertellen?
OlenOlen, Antwerpenlocation_on
Shemale | 40 | Hetero
Wendela uit Limburg,Belgieradio_button_checked
Wendela
Wie durft het aan om eens vastgebonden te worden tijdens het seks spel? Dit is nou echt een fantasie van mij, ik wil dat al zo ontzettend lang doen, maar ik vind maar niemand die daar ook voor open staat. Ben jij dan wel hier te vinden?
GingelomGingelom, Limburglocation_on
Shemale | 30 | Hetero